top of page

OVER ONS

5AF7E791-408E-4533-8771-889C495068EF.jpeg

Be Golden is het Gin merk waar wij in Februari van 2022 mee zijn begonnen.

Dit ter nagedachtenis van Bas mijn Golden Retriever met een hart van goud 💛

Ik had Bas gekregen toen ik zelf 7 jaar oud was. Nu 14 jaar later ben ik 21 en heb ik van hem afscheid moeten nemen. Maar dat wilt niet zeggen dat hij vergeten gaat worden, verre van!

 

Als ondernemer kwam ik op het idee om Bas te laten verder leven in mijn producten. Vandaar dat "Be Golden" ontstond. De naam is een subtiele knipoog naar het ras & het feit dat we ons soms wat meer als een Golden Retriever zouden moeten gedragen. Want eens je hun vriendschap hebt, is dat voor het leven.

791CBFD9-0733-4BE2-980D-93BED5548A01.jpeg

Het proces om de gin te maken was zeer uitgebreid. We hebben lang liggen zoeken om het geen te vinden dat het beste zou passen bij wat we wilden creëren. Maar het is ons gelukt! In Februari 2022 kwam onze eerste lading flessen binnen. En dat was ook direct een laaiend succes, de flessen gin waren in geen tijd uitverkocht. Gelukkig was onze 2de bestelling gin op tijd besteld, zo zijn we nooit zonder gevallen.

We wilden natuurlijk niet zo maar een gin maken, het moest een gin zijn met een doel.

Dat doel is om andere dieren te kunnen helpen. Dat gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar hoe begin je aan zoiets?

 

Stap voor stap... Vanuit een vorig project hadden we reeds contacten met het dierenasiel van Sint-Truiden. Het is dan ook met hun dat we samenwerken voor dit project. Per verkochte fles Gin gaat er 10% van de winst richting hen. Dit wordt dan gebruikt voor voeding, verzorging, medicatie,... alles wat de dieren er nodig hebben.

Als u ons project graag wilt steunen kan dat door op de onderstaande knop te klikken.

bottom of page